Introductie

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging op het gebied van Oracle Apex development binnen een internationale omgeving? Herken jij je in kernwaarden als verandering en evolutie? Haal het maximale uit jezelf!

Organisatie

Voor één van ’s werelds snelst groeiende energieopslagbedrijven zijn wij op zoek naar ervaren Oracle Apex developers.

In 2006 startte deze organisatie zijn energieopslagactiviteiten met vier terminals. Inmiddels beschikken zij over 17 geavanceerde terminals verspreid over vijf continenten. Dit zijn ultramoderne greenfield-terminals met een enorm hoog servicelevel. Er wordt voortdurend geïnvesteerd in innovatieve, duurzame oplossingen die daarbij de ecologische voetafdruk verkleinen. In zijn totaliteit bedraagt de opslagcapaciteit maar liefst 10 miljoen m3. De ambitie van deze organisatie is het werken aan energieopslag- en mengoplossingen die energiealternatieven mogelijk maken. Ze verbinden wereldwijd diverse markten via leidingen, tanks, schepen of treinen. De organisatie telt inmiddels ruim 1100 medewerkers, van 40 nationaliteiten in 14 landen.

Functie

In de rol als Oracle Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en continue optimalisatie van FOA (First Office Application) processen en development. De focus ligt op hoe het IT systeem van de organisatie de bedrijfsprocessen kan ondersteunen. Denk hierbij aan processen als contract-to-cash, operations, klantprocessen, systeemintegratie en andere autorisatieprocessen binnen alle locaties van de organisatie.

Je houdt je aan de richtlijnen en corrigeert en stuurt bij waar nodig. Je bewaakt en overziet de onafhankelijke belangen tussen de business en nieuwe development projecten. Daarnaast stimuleer je besluitvorming op het juiste niveau door te schakelen met de Solution Architect en indien nodig met de Global Platform Owner. Je coördineert de input zodat deze geschikt is voor het beoogde doel. Tot slot ben je een voorbeeld en inspiratiebron voor junior developers die je coacht en begeleidt.

Momenteel bevindt de organisatie zich in een transitiefase met de implementatie van een eigen ontwikkeld systeem Atlas. Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor administratieve processen rondom energieopslag. Nog dit jaar staat de Atlas implementatie van de terminal in Panama op de planning. Volgend jaar volgen Argentinië, Amerika en andere Europese landen met de live gang.

In je rol als Oracle developer geef je ondersteuning bij het testen, technische integratie, datamigratie en je fixt bugs tijdens dit grote implementatietraject. Het development team bestaat uit drie zelfsturende scrumteams. Deze bestaan uit 4 developers en 2 test engineers. Teamwork en gelijkwaardigheid zijn in deze teams key.

Functie-eisen

De perfecte kandidaat voor deze positie:

 • Is een end-to-end systeemdenker, die complexiteit kan doorbreken en duidelijke oplossingen kan bieden;
 • Beschikt over goed begrip van zowel functionele als technische ontwerpen;
 • Heeft 3 of meer jaar ervaring met PL/SQL en Oracle databases; Javascript en Oracle Apex;
 • Heeft ervaring in het werken in een IT-omgeving met effectieve en pragmatische algemene IT-controles;
 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Beheerst vloeiend de Engelse Taal in woord en geschrift;
 • Heeft ervaring met SCRUM; Beschikt over ervaring met continuous delivery street (GIT, Jenkins, Docker);
 • Heeft ervaring met systeemintegratie, bij voorkeur Oracle ESB

Aanbod

Hoe ziet een mogelijk aanbod eruit:

 • Mooi salaris passend bij je ervaring;
 • Bonus van 15% bruto van het jaarsalaris;
 • 27 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Collectieve ziektekosten regeling;

Inlichtingen

Jeske Sterk

M: +31 6 571 269 68

T: +31 88 044 2000

Sollicitatie

Jeske Sterk M: +31 6 571 269 68 T: +31 88 044 2000