Jouw kickstart in het recruitmentvak

Gezocht: onweerstaanbaar enthousiasme. Een collega met drive, die sprankelt en vlamt. Én die energie krijgt van persoonlijk contact. Ben jij klaar voor je kickstart in het recruitmentvak? Solliciteer dan als Junior Recruiter IT.

Als Junior Recruiter IT leer je bij Sterksen in korte tijd ontzettend veel. Naast het ‘zoeken en matchen’ heb je direct al een-op-een contact met de kandidaten en vergezel je ervaren collega’s bij gesprekken met de klant.
Ook haal je online certificeringen en volg je IT-trainingen. Want voor de meeste Junior Recruiters is de IT-wereld nieuw. Ook ik heb me sterk ontwikkeld op dit punt, inmiddels heb ik volop vakinhoudelijke kennis.

Snel en to the point je kandidaat enthousiasmeren

Commerciële inslag

In deze functie benader je kandidaten ook telefonisch. Je belt actief mensen voor wie deze vacature heel interessant kan zijn. Kort, bondig en to the point overtuig je hen ervan om met jou in gesprek te gaan. De directe manier van contact leggen geeft een kick en past bij jou.
We zoeken mensen met drive en een commerciële inslag. Mensen die elke keer weer vol energie en passie die telefoon pakken. Er volledig voor gaan. Oók als je net al 10 keer een ‘nee’ hebt geïncasseerd. Waarbij je blijft denken ‘Ik bied een prachtkans!’ ‘Dit is mijn moment!’.

De onderlinge band in het team is sterk

Collega’s onder elkaar

Werken bij Sterksen is heel persoonlijk. Je hebt veel persoonlijk contact met kandidaten en klanten. Ook de onderlinge band in het team is sterk. We zijn een jong team dat veel samen onderneemt. Van borrels en uitjes tot sporttoernooien.
De sfeer bij Sterksen is competitief én tegelijk zeer collegiaal. We genieten van de drive en ambitie om te winnen. Maar als één van ons met een pittige vacature zit, helpen we elkaar. Als collega’s gunnen we elkaar veel. Ik waardeer dit enorm.

Ga jij voor succes én leg je graag persoonlijk contact?

Tot snel bij Sterksen?

Dus ben jij commercieel ingesteld, heb je het lef om mensen te benaderen én krijg je energie van persoonlijk contact? Laat je dan vooral niet weerhouden als de IT-wereld nieuw voor je is. Reageer op onze vacature.
Je krijgt nog alle kans om je inhoudelijk te ontwikkelen. Maak je borst maar nat voor ons intensieve inwerktraject. Durf jij het aan? Wie weet verwelkom ik jou in mijn team voor jouw kickstart in het recruitmentvak!