JFall event 2015

Wij zien al geruatos-handsonlabime tijd dat de vraag naar RPO (Recruitment Proces Outsourcing) toeneemt. Dit houdt in dat wij voor verschillende en steeds meer klanten de volledige recruitment operatie uitvoeren. Een operatie waarin bv data analyse, maar ook (doelgroep gerichte) marketing een steeds grotere rol vervullen.
atos_stroopwafels
Mijn collega Ellen Ceelen en ik werken samen in het RPO team voor onze klant Atos. Door onze Atos collega’s zijn wij gevraagd om net als vorig jaar een bijdrage te leveren aan het JFall event 2015 van NLJUG (Dutch Java User Group) van afgelopen week. Hét Java evenement wat je als Java professional niet wil missen. Een event met ook dit jaar spraakmakende sprekers en interessante sessies over oa Docker en Microservices.

Het is een zeer geslaagde en energieke dag geworden. Mede door onze betrokken Atos collega’s / developers. Zij verzorgden een, door de NLJUG leden zeer enthousiast ontvangen, Hands-on Lab”continuous delivered fun with Docker”. Ook de Atos stroopwafelkraam draaide dit jaar weer op volle toeren.

In 2016 zijn we er graag weer bij!

Geschreven door Monique Brouwer, Recruitment Consultant @ Sterksen / Corporate recruiter Atos BTN