Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
+31 88 04 42 000

IT Labour Market Monitor Event 2019

In juni dit jaar was het weer zover: voor de vierde keer brachten wij, in samenwerking met Intelligence Group, de IT Labour Market Monitor uit. Ieder jaar brengen we in de vorm van dit rapport een analyse van (IT) arbeidsmarkt data uit, waar niet alleen wij van Sterksen maar ook collega recruitmentbureaus, HR specialisten en geïnteresseerden nuttige informatie uit kunnen halen. 

Maar dit jaar hebben we naast het fysieke rapport ook een IT Labour Market Monitor Event op 25 september 2019! Tijdens dit event zal een aantal sprekers vanuit hun expertise en ervaring meer vertellen over de IT arbeidsmarkt: de valkuilen, de mogelijke oplossingen hiervoor en de vele kansen die de veranderende arbeidsmarkt biedt. Daarnaast vindt er aansluitend ook een netwerkborrel plaats. In dit artikel vertellen we je meer over onze gasten en hun expertise. Daarnaast kun je natuurlijk ook de IT Labour Market Monitor nog terugvinden op onze website

Sprekers

Als eerst zal Geert-Jan Waasdorp aan het woord zijn. Geert-Jan is oprichter en eigenaar van Intelligence Group: specialist in arbeidsmarkt data. Deze organisatie is verantwoordelijk voor het verzamelen van alle data van het IT Labour Market Monitor rapport (van 2019 en ook de voorgaande jaren) en vanwege deze samenwerking mogen wij Geert-Jan verwelkomen op ons event! Naast het uitlichten van de resultaten uit het rapport kan Geert-Jan vanuit zijn eigen expertise ook meer vertellen over de (IT) arbeidsmarkt. Wij kunnen dan ook niet wachten op zijn inspirerende verhaal! 

Daarnaast hebben we ook Louis Spaninks uitgenodigd om zijn verhaal te doen op ons event. Louis is eigenaar van Talentis en directeur bij Stichting AC-ICT, opleidingsfonds Arbeidsmarkt ICT. Stichting CA-ICT stimuleert al sinds 1997 werkgelegenheidsprojecten, bedrijfsopleidingen, omscholingen, en herplaatsingen in de ICT arbeidsmarkt. Naast een verdieping over de IT Labour Market Monitor zal Louis ook uitweiden over het arbeidsmarktonderzoek ICT dat CA-ICT eerder dit jaar heeft uitgebracht. Patricia Prüfer heeft ook meegewerkt aan dit onderzoek en zal samen met Louis de tweede presentatie van de dag verzorgen. Patricia is Head of the Data Science Unit bij CentERdata: een hoogwaardig onderzoeksinstituut gelegen op de de campus van de Universiteit van Tilburg. 

Ten slotte zal Wim Davidse aanwezig zijn als spreker. Wim is hoofdredacteur van Flexmarkt magazine en HR- en Flexstrateeg bij Dzjeng: zijn eigen bedrijf.  Hij weet dan ook als geen ander alles te vertellen over de flexbranche. Ook in de IT arbeidsmarkt is het aandeel van zelfstandigen enorm groot: over hoe we hiermee omgaan en welke mogelijkheden zal Wim meer vertellen tijdens het IT Labour Market Monitor event. 

Netwerkborrel

Behalve inspirerende sprekers willen we iedereen natuurlijk ook de kans geven om verhalen en ervaringen met elkaar te delen. Daarom vindt er ook een aansluitende netwerkborrel plaats, waar je onder het genot van een hapje en een drankje kunt netwerken met gelijkgestemden. De arbeidsmarkt is immers een onderwerp waar je over kunt blijven praten! 

Praktische informatie

Behalve meer informatie over de sprekers willen we ook nog graag de praktische informatie met je delen: 

  • Het event zal plaatsvinden in het Muntgebouw in Utrecht. Deze locatie is goed bereikbaar via het openbaar vervoer (op een klein kwartier lopen vanaf Utrecht Centraal Station of met de tram of bus naar de Graadt van Roggenweg), maar het is ook mogelijk om te parkeren bij P1 van de Jaarbeurs of in de wijk rondom het Muntgebouw. Let op: dit is betaald parkeren!  
  • De sprekers zullen van 16.00 tot ongeveer 17.45/18.00 hun verhaal doen. Vanaf 15.30 zal de inloop van het event beginnen, zodat iedereen op tijd aanwezig is. Bij het binnenlopen van het Muntgebouw zal de receptioniste je wijzen naar de juiste ruimte (Muntstraat 9), waar wij van Sterksen je zullen verwelkomen! 
  • Naast de Muntstraat 9 zal een ruimte worden klaargemaakt voor de borrel waar iedereen vanaf 17.45 welkom is om een drankje aan de bar te halen en om te genieten van de hapjes die worden geserveerd. De ruimte is tot 20.00 uur voor ons event gereserveerd, waarna iedereen hopelijk met nieuwe inspiratie en kennis weer richting huis kan vertrekken. 

Contact

Mocht je nog vragen hebben over het IT Labour Market Monitor Event kun je mailen naar marketing@sterksen.com of bellen naar 06 39 00 44 93. 

Heb je je nog niet aangemeld voor dit (gratis!) event, maar wil je toch graag aanwezig zijn? Mail dan nog snel naar marketing@sterksen.com en dan laten we je weten of er nog een plekje vrij is! 

Publicatiedatum: 9 september 2019
Info IT Labour Market Monitor Event