Recruitment Outsourcing, IT- & Executive-search
Interim Sap Resources Op zoek naar tijdelijke SAP-capaciteit?

Interim SAP Resources

Interim SAP Professional

De oorsprong, de groei en het huidige netwerk van Sterksen ligt voor een groot deel binnen SAP gerelateerde functies. We ondersteunen niet voor niets al ruim 17 jaar prachtige A-label SAP-gebruikers in hun zoektocht naar de best beschikbare professional. Vast of interim: wij kennen de inhoudelijk vraag en de markt (echt!) en weten wat we doen.

Ben je op zoek naar tijdelijke (extra) SAP-capaciteit gedurende een project of programma? Voeg je naast jouw consultancy-partner graag een onafhankelijke professional toe aan de flexibele schil? Of ben je simpelweg op zoek naar een tijdelijke vervanger?

SAP Recruitmentspecialist

De afgelopen twee jaar heb ik mij binnen Sterksen als SAP recruitmentspecialist ingezet bij diverse klanten in heel Nederland. Mijn natuurlijke interesse in de inhoud maakt dat ik voortdurend op de hoogte probeer te blijven van trends in de markt. Hierdoor ben ik goed in staat de inhoudelijke diepte op te zoeken in het gesprek met zowel opdrachtgever als kandidaat; alleen zo vinden we de beste match.

Graag ondersteun ik je in de zoektocht naar de SAP-capaciteit die jouw organisatie nodig heeft. Dus niet degene die toevallig beschikbaar is, maar echt de beste. (Jij kiest trouwens zelf).

Contact

Neem contact op door te mailen naar Steven.trienen@sterksen.com
Of bel of WhatsApp naar 0628309343.

Meer informatie

Steven Trienen vertelt je alles over de mogelijkheden.