Interim Sap Resources

Op zoek naar tijdelijke SAP-capaciteit?

Interim SAP personeel

De oorsprong, de groei en het huidige netwerk van Sterksen ligt voor een groot deel binnen SAP gerelateerde functies. We ondersteunen niet voor niets al ruim 17 jaar prachtige A-label SAP-gebruikers in hun zoektocht naar de best beschikbare professional. Vast of interim: wij kennen de inhoudelijk vraag en de markt (echt!) en weten wat we doen.

Ben je op zoek naar tijdelijke (extra) SAP-capaciteit gedurende een project of programma? Voeg je naast jouw consultancy-partner graag een onafhankelijke professional toe aan de flexibele schil? Of ben je simpelweg op zoek naar een tijdelijke vervanger? Dan kun je bij Sterksen Interim SAP terecht.

SAP Recruitmentspecialist

We hebben jarenlange ervaring en blijven continu op de hoogte van de trends in de markt. Hierdoor zijn we goed in staat de inhoudelijke diepte op te zoeken in het gesprek met zowel opdrachtgever als kandidaat: alleen zo vinden we de beste match!

Graag ondersteunen we je in de zoektocht naar de SAP-capaciteit die jouw organisatie nodig heeft. Dus niet degene die toevallig beschikbaar is, maar echt de beste.

Contact

Meer weten over onze bemiddeling van Interim SAP Professionals? Neem dan contact met onze consultants.
Steven Trienen: +316 28 30 93 43 | Steven.trienen@sterksen.com

Meer informatie

Steven Trienen vertelt je alles over de mogelijkheden.