Interim Recruitment Personeel

Op zoek naar tijdelijke Recruitment capaciteit?

Interim Recruitment personeel

Sterksen bestaat al bijna 20 jaar en als full service recruitment bureau zijnde weten we inmiddels als geen ander wat je als organisatie van een goede recruiter mag verwachten. Daarom kun je bij ons terecht om in jouw tijdelijke bezettingsvraag te voorzien!
Niet alleen hebben we een heel groot netwerk aan zelfstandige recruitment professionals, ook kunnen we je perfect adviseren met betrekking tot de skills en ervaring die jouw tijdelijke kracht nodig heeft.

Tijdelijk Recruitment Personeel

Heb jij een tijdelijk verhoogde personele behoefte op jouw recruitment-capability? Dan helpen wij graag! Hoewel we bij Sterksen een sterke focus hebben op IT, zijn de verschillende recruitment-rollen die wij vervullen bij onze opdrachtgevers heel divers. Van sourcer tot recruitment-manager en van sales tot IT.
Wanneer we voor je aan de slag gaan om de beste professional te vinden, beginnen we met een uitgebreid intakegesprek. Zo kunnen we iemand vinden die, naast de juiste skills voor een recruiter, ook perfect binnen jouw bedrijf past.

Contact

Meer weten over onze bemiddeling van Interim Recruiters? Neem dan contact met onze consultants.
Angelique Vierhout
+316 41 14 87 92 | Angelique.vierhout@sterksen.com
Elles Piets
+316 15 87 49 35 | Elles.piets@sterksen.com

 

Meer informatie

Angelique Vierhout vertelt u alles over de mogelijkheden.

Meer informatie

Elles Piets vertelt u alles over de mogelijkheden.