Hernieuwde focus op Interim Recruitment

Vol gas op Interim Recruitment

Sterksen heeft de ambitie uitgesproken om haar sterke positie in de interim recruitment markt verder te verstevigen. Om dit tot een succes te maken, is Valeri Berns als managing consultant aangetrokken.
Valeri was in het verleden binnen YER verantwoordelijk voor de bemiddeling van Interim recruiters. Hier zette zij i.s.m de AMC Academy ook de YER Recruitment Academy op. Later werkte zij als Sales Director binnen YACHT. Ook voor Sterksen zal zij andere dienstverleningsvormen rondom interim recruitment in overleg met opdrachtgevers gaan ontwikkelen. Inmiddels heeft zij voor een van onze klanten de eerste successen al weer geboekt.

Wij komen graag met jou in contact

Ben jij actief als interim  recruitment professional, of wil jij je stappen zetten op deze markt dan komen we graag (weer) met jou in contact om bij te praten en eventueel jouw gegevens te updaten. Valeri is benieuwd naar wat voor interim recruitmentopdrachten jij op zoek bent, waar jouw expertise ligt, en hoeveel dagen je beschikbaar bent. Natuurlijk is het ook belangrijk te weten wanneer je beschikbaar komt en wat je tarief is. Je kunt haar bellen op 06 40221095 of e-mailen op valeri.berns@sterksentm3.srsx.nl. Uiteraard zal Valeri jou dan benaderen als er zich een passende opdracht voordoet.