This website uses cookies. More information Do not show this message
+31 88 04 42 000

Solution specialist SAP Logistics – Regio: Utrecht

Functiegroep: SAP Logistics
Location:Regio: Utrecht
Workweek:40 hour
Jobs ID:#6587

Solution specialist SAP Logistics – Regio: Utrecht

Als Solution Specialist SAP SCM binnen onze klant in de zorg, draag jij bij aan het leveren van kwalitatieve zorg aan miljoenen mensen wereldwijd. Met een gloednieuw, geautomatiseerd distributiecentrum zijn de logistieke processen van onze klant sneller, duurzamer en efficiënter dan ooit. Zorg jij ervoor dat het maximale wordt gehaald uit logistieke SAP applicaties die hierachter draaien?

Company

Onze klant is een belangrijke leverancier in de internationale zorgg. Iedere dag wordt er met ruim 4.000 gemotiveerde collega’s gewerkt aan het continu verbeteren van de kwaliteit van leven van miljoenen mensen. Deze betrouwbare partner heeft de ambitie om zich verder te ontwikkelen tot een van de grootste internationale “homecare companies” wereldwijd. Inmiddels opereren ze in ruim 14 landen binnen Europa als marktleider.

Je komt te werken binnen het center of excellence team gevestigd in de regio Utrecht. Binnen deze functie werk je samen met een SAP Solution Manager Consultant waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt over het beheer en projecten van de SAP SCM template binnen gehele organisatie.

Function

Je houdt je dagelijks bezig als schakelpunt tussen de business (bijvoorbeeld de Business Process Owners) en de IT leveranciers, zowel intern als extern. Als de functionele SAP SCM Consultant hou jij je bezig met het opstellen en afstemmen van de IT strategie binnen de organisatie op het gebied van SAP. 

Om succesvol te zijn neem je de verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om de huidige- en toekomstige ontwikkelingen op het gebied SAP WM en aanverwanten (SD/MM/IM) te volgen. Hierdoor ben je in staat de IT-architectuur te vertalen in oplossingsontwerpen, specificeer je de behoeften van de business en vertaal je deze naar IT-oplossingen. Tijdens je dagelijkse activiteiten neem je deel aan projecten en change programma’s. Je werkt met een klein team bestaande uit zowel interne als externe specialisten. Samen met de IT-managers en de andere SAP Consultants werk je aan het structureel verbeteren van de SAP Template.

Requirements

De ideale kandidaat;
Beschikt over een Bachelor’s degree, bij voorkeur in de richting van Business & IT of Supply Chain;
Minimaal 3-5 jaar ervaring in SAP Warehouse Management, ervaring met aangrenzende modules als SD/MM en IM is een grote pré;
Heeft gewerkt binnen internationale opererende omgevingen met een logistieke focus;
Is prima staat te schakelen met zowel de business, de leverancier en het technology team;
Werkt prima autonoom, komt met nieuwe initiatieven en denkt voortdurend mee over verdere innovatie;
Beschikt over uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels;

Offer

Het salaris voor deze positie ligt tussen de €3000,- en de €5000,- bruto per maand, afhankelijk van het ervaringsniveau dat je meebrengt. Daarnaast heb je;
25,5 vakantiedagen;
Een aantrekkelijke pensioenstelsel;
Een omgeving waar je je continu kan ontwikkelen.

Interesse? Bel of mail gerust; ik vertel je graag meer over de organisatie, de functie en de arbeidsvoorwaarden.

More information

Steven Trienen
steven.trienen@sterksen.com
0628309343