Service Owner Identity & Access Management – Veghel

Veghel 40 hour #9093

Groots in genieten en passie voor de producten. Vanaf dag één staat Sligro Food Group bekend als liefhebber van een goede keuken en dat zie je terug in de kwaliteit van de producten. Als Service Owner IAM zorg jij voor de inrichting en de ondersteuning van de IAM-diensten over de gehele organisatie. 

Company

Als Service Owner Identity & Access Management (IAM) ligt jouw focus op de ondersteuning en de levering van de IAM-diensten binnen de gehele Sligro Food Group zowel in Nederland als in België. De dienst zal een keten zijn vanuit eigen activiteiten en/of activiteiten van onze externe leveranciers. Je houdt proactief toezicht op bestaande omgevingen en realiseert verbetervoorstellen.

Je bewaakt de kwaliteit van de koppelingen/datastromen en zorgt ervoor dat de technische ketens voldoen aan de gestelde eisen op het gebied van veiligheid, beschikbaarheid, performance en capaciteit. Je acteert proactief op interne- en externe ontwikkelingen op het gebied van IAM en adviseert bij software-updates, migraties en over technische oplossingen en vernieuwingen.

Hiervoor heb je nauw contact met o.a. de domein architect EUM. Verder beheer je de technische documentatie, parameters, configuratie-items en logging informatie van de koppelingen. Je communiceert veel op inhoudelijk niveau en weet bruggen te slaan tussen functioneel beheer, technisch beheer en applicatieontwikkelaars. Een belangrijk deel van je tijd zal je je bezighouden met incidenten, changes en problemen.

Gezien jouw senioriteit ben je een voorbeeld voor je teamleden van IAM; je instrueert en coacht hen.

Je legt je verantwoordelijk af aan de IT Manager EUM en dus onderdeel van dit management team.

Function

Naast je dagelijkse operationele werkzaamheden zal je ook mee draaien in verschillende migratie projecten binnen Sligro Food Group. We zitten midden in een digitale transformatie onder de naam HAND waar een grootschalig IGA-project (Identity Governance and Administration) onderdeel van uit maakt. Van jou als service owner verwachten we dat je mee werkt aan het ontwerpen van de verschillende rollenmodellen en wat er gebeurt als er een nieuwe medewerker start, weggaat of binnen Sligro van functie verandert. Hiervoor maak je gebruik van een Functie Autorisatie Matrix (RBAC). Je zorgt ervoor dat deze processen goed gekoppeld worden met de bestaande applicaties die Sligro gebruikt.

Automation zal een belangrijke nieuwe pijler gaan worden binnen het IAM Team. Denk hierbij aan het volledig automatiseren van het geautoriseerd muteren van gebruikers rechten/rollen. 

In de nabije toekomst zal er steeds meer taken en verantwoordelijkheden binnen het IAM team worden opgepakt die die nu nog binnen de business worden uitgevoerd.

Requirements

Je hebt kennis van IAM en vindt het leuk om in te stappen in deze belangrijke functie. Gezien de complexiteit en impact van de vernieuwingen is het belangrijk dat je het onderstaande meebrengt om succesvol te kunnen zijn in deze positie. Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om je kennis verder te ontwikkelen.
Minimaal HBO werk- en denkniveau;
Je hebt ervaring met:
ontwerpen en beheren van een rollenmodel en de Functie Autorisatie Matrix (RBAC);
(door)ontwikkelen, verbeteren en beheren van het IAM-proces
beheren van koppelingen met verschillende doelsystemen
samenwerken in grote projecten en met de collega’s van de beheerorganisatie

Kennis en ervaring met:
Platformen: Windows, Azure, AWS en AS400/SAP;
Provisioning/Automation van users en rechten binnen onze platformen;
Autorisatie- en authenticatie architectuur (inclusief beheer);
Applicaties: OKTA; Sailpoint; NetIQ; Powershell; Exchange;
ITIL/USM methodiek;
Je bent een teamplayer, organisatie sensitief en een verbinder;
Aansturing van een groeiend team
Je neemt initiatief en verrast de organisatie hiermee;
Resultaat gedreven en oplossingsgerichtheid is essentieel;
Goede communicatieve skills in zowel Nederlands en Engels is een must, Frans is een Pre;
Ondersteunen bij IT audits.

Offer

Het uitdagende aan deze baan is dat het zeer verantwoordelijke functie is bij een organisatie die volop in beweging is in een uniek transformatieproces. We bieden een prettige, informele werkomgeving met korte communicatielijnen, waar ruimte is voor eigen inbreng, initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we je:
Marktconform salaris;
8% vakantiegeld;
Mobiele telefoon en laptop;
25 vakantiedagen met de mogelijkheid er 5 bij te kopen;
Reiskostenvergoeding;
Goede pensioenregeling;

More information

Steven Trienen
M: +316 28309343
T: +31 88 044 200
E: Steven.trienen@sterksen.com

More information about this vacancy

Steven Trienen

Senior Recruitment Consultant