+31 88 04 42 000

.NET Developer – Eindhoven

Zakelijke dienstverlening IT Business Applications Experts Eindhoven 40 hour #2608

Is .NET development ook jouw professionele hobby?

Company

Omdat onze businesspartner haar klanten een breed en divers pallet aan IT-competenties biedt, is de desbetreffende afdeling een grote en belangrijke afdeling binnen ons bedrijf. Wij ondersteunen onze klanten met de juiste applicaties of infrastructuren. Als jij aan de slag gaat bij binnen deze afdeling dan zet je jouw specifieke vakkennis in voor verschillende opdrachtgevers waardoor het werk lekker afwisselend blijft. Je manager voelt zich verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling en de projecten waaraan je kunt deelnemen. Dit betekent dan ook dat je altijd een vast en vertrouwd aanspreekpunt hebt als je bijvoorbeeld wilt bespreken hoe je jouw werkzaamheden en verdere carrièremogelijkheden het beste kunt inrichten.

Function

Als .NET Developer realiseer je creatieve, doeltreffende en duurzame oplossingen voor onze klanten. Je maakt hierbij gebruik van jouw kennis en ervaring op het gebied van het .NET Framework, SQL Server, SharePoint en andere Microsoft technologieën. Bovendien hanteer je hierbij diverse methoden en technieken op zowel technisch als procesmatig vlak.

Soms werk je alleen aan een project, maar meestal werk je samen met een team van specialisten. Doordat je in deze functie aan verschillende opdrachten werkt voor verschillende klanten, krijg je de mogelijkheid om met enige regelmaat andere organisaties en omgevingen te leren kennen. Je werkt blijft op deze manier dus lekker afwisselend.

Naast je dagelijkse werkzaamheden ben je onderdeel van onze grote en zeer levendige Microsoft community. Samen met collega’s, die dezelfde liefde hebben voor het vakgebied, kun je kennisavonden bezoeken die regelmatig en regionaal worden georganiseerd. Deze avonden zijn gevuld met kwalitatief uitstekende presentaties en sprekers, hands-on workshops, maar vooral ook met gezelligheid. Ook krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan initiatieven die vanuit de community ontstaan of aan een van de vele andere, innovatieve projecten van onze klant.

Requirements

Een relevante, afgeronde hbo- of wo-opleiding;
Werkervaring op het gebied van Microsoft en het .NET platform;
Werkervaring met C#, VB.NET of ASP.NET;
Het is een pré wanneer je de beschikking hebt over een Microsoft certificering.

Als developer ben je in staat om complexe problemen te analyseren en heb je oog voor detail. Je weet precies hoe je problemen vertaalt naar goed werkende oplossingen binnen de gestelde deadlines. Je organiseert je eigen werk en je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit hiervan. Tijdens de uitvoering van de verschillende projecten is het belangrijk dat je ook onder hoge druk effectief kunt samenwerken met collega’s en klanten. Daarnaast weet je je snel aan te passen aan veranderde plannen en nieuwe omgevingen.

Offer

Bij onze partner staat IT en IT-innovatie centraal. Voor jou als medewerker wil onze klant graag een inspirerende en faciliterende werkgever zijn, zodat jij jezelf zowel vakmatig als persoonlijk blijft ontwikkelen en verbeteren. Binnen je team, de regionale afdeling (ook wel ‘practice’ genoemd) en de Microsoft community heb je uitstekende kansen om door te groeien. Ben je toe aan de volgende carrièrestap? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een technisch specialisme of aangeven dat je graag meer verantwoordelijkheid op je wilt nemen of jouw leiderschapskwaliteiten wilt ontwikkelen.

Dat we jouw wensen en ambities serieus nemen, blijkt bijvoorbeeld uit hun de eigen university, welke verschillende ontwikkelmogelijkheden biedt. Maar natuurlijk hebben wij jou nog veel meer te bieden, namelijk:

Een goed salaris en een mobiliteitsbudget;
Werken aan complexe opdrachten bij aansprekende klanten;
Een innovatieve werksfeer met ambitieuze collega’s en een betrokken manager;
Een uitgebreid en persoonlijk in te richten arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. 29 vakantiedagen.

More information

Juul Masseurs

T: +31 6 82392755

M: Juul@TechCube.dev

More information about this vacancy

Juul Masseurs

Recruitment Consultant IT