This website uses cookies. More information Do not show this message
+31 88 04 42 000

Engagement Lead / TQM – Regio: Landelijk

Functiegroep: Other
Location:Regio: Landelijk
Workweek:40 hour
Jobs ID:#5705

Engagement Lead / TQM – Regio: Landelijk

Kruip dichtbij het vuur in de rol van Engagement Lead of Technical Quality Manager. Ben betrokken bij ‘s wereld grootste en meest intensieve SAP-projecten vanaf het moment dat goede, betere en de allerbeste ideeën op de tekentafel terechtkomen. Weet jij de juiste balans te vinden tussen snelheid, service en innovatie rondom alles dat met SAP te maken heeft?

Company

Top notch service, dat is waar het team voor staat en daar zien we jou dan ook graag bij aansluiten! Deze afdeling biedt on-site het hoogst mogelijke serviceniveau rondom o.a. digitale transformaties, implementatietrajecten, optimaliseren van operatie en het initiëren van innovatieve mogelijkheden binnen de allergrootste SAP-gebruikers. Deze service is altijd volledig op maat, op strategisch niveau en biedt de beschikking tot de beste SAP experts wereldwijd. Als first point of contact vanuit de klant ben jij verantwoordelijk voor de juiste balans tussen klant en leverancier(s). Je beantwoordt geen vragen vanuit de klant, jij bedenkt ze. Samen met 17 collega’s weet jij nagenoeg alles wat er te weten valt over de SAP-omgeving en over klant zelf, hierdoor weten jullie dus ook altijd de juiste vraag te stellen en samen het antwoord te achterhalen.

Function

Als SAP Engagement Lead ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse executie van premium services. Hiertoe is het noodzakelijk dat je over een zeer hoge mate van organisatiesensitiviteit beschikt. Je begrijpt de strategische doelstellingen, de bedrijfsprocessen, de IT architectuur en de industrie van jouw klanten. Bovendien ben je op de hoogte van de nieuwste technologieën van- en rondom SAP. Onderwerpen die spelen bij jouw klanten zijn onder andere public- en private cloud, on premise and hybride technologieën, machine learning, PAAS, SAAS, IAAS, IoT, cyber security, big data, artificial intelligence en blockchain.

Requirements

Om in aanmerking te komen voor deze prachtige baan beschik je over:
Een Master diploma of equivalent, bij voorkeur in de richting van Bedrijfskunde, Economie, IT of Wiskunde;
5-10 jaar relevante professionele werkervaring en extensieve SAP-ervaring. Je hebt een solide kennis van de SAP technologie en de verschillende SAP Business Suite/tools;
Een scherpe visie op de huidige business & IT trends en de impact daarvan, met name op het gebied van SAP oplossingen;
Aantoonbare succesvolle ervaring in stakeholder management;
Zeer sterke stakeholder management skills, presentatievaardigheden en communicatievaardigheid op C-level niveau;
De kracht om sterke vertrouwensrelaties op te bouwen met stakeholders op diverse niveaus;
Vloeiende beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal zowel mondeling als in geschrift.

Offer

De arbeidsvoorwaarden voor deze vacature zijn net zo aantrekkelijk als de positie zelf. 
Salaris: €80.000,- tot €100.000,- 
Bonus: 20% van het jaarsalaris

Bel of mail mij via onderstaande contactgegevens voor meer informatie.

More information

Steven Trienen
E: Steven.trienen@sterksen.com
M: 06 28 30 93 43