This website uses cookies. More information Do not show this message
+31 88 04 42 000

Application Manager Integration – Tilburg

Functiegroep: Other
Location:Tilburg
Workweek:40 hour
Jobs ID:#6266

Application Manager Integration – Tilburg

De producten van onze klant maken dat constructies en machines de hele wereld veilig kunnen worden gemonteerd. Vanuit 10 landen worden prachtige klanten wereldwijd bediend. Met SAP als core-applicatie worden alle logistieke processen aangestuurd. Momenteel is deze organisatie stevig aan de weg aan het timmeren en zodoende op zoek naar een Applicatiemanager Integration die alle platformen (intern- en extern) aan elkaar knoopt!

Company

De organisatie is internationaal een toonaangevende groothandel/distributeur van A-label industriële producten. Deze producten leveren zij wereldwijd aan klanten die bijvoorbeeld onderhoud en reparaties plegen aan hun machines, of aan de machinebouwers zelf. Zodoende heeft deze organisatie sterke relaties in een grote diversiteit aan sectoren en bedrijven; van startup tot multinational. 

Ook de IT-organisatie is wordt vanuit diverse locaties aangestuurd, waarbij de hoofdkantoren gevestigd zijn in Tsjechië en in Nederland. Als Applicatiemanager Integration ben je dus werkzaam in een internationaal team. De positie maakt onderdeel uit van het team Infrastructure & Operations (I&O). Binnen I&O is een expertise geformeerd dat zich bezighoudt met het bouwen, het beheren en het leveren van support rondom de integratieplatformen. Als Integratiespecialist kom je binnen dit domein samen te werken met één andere collega.

Function

Als Applicatiemanager Integration ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en het beheren van het Integratieplatform. Het betreft de integratie van het core-sap platform met randapplicaties, zowel interne- als externe. Denk hierbij aan transport-dienstverleners, payrolling services, webshop (Hybris) en klanten die aanvullende logistieke diensten van Fabory afnemen.  De middlewarelaag waar momenteel voornamelijk gebruik van wordt gemaakt is van Webmethods.  

Jij staat actief in contact met de verschillende business stakeholders en weet continu met goede, betere en de allerbeste oplossing te komen!

Requirements

Om succesvol te kunnen zijn in deze rol beschik je in ieder geval over:
Een Bachelor’s degree, bij voorkeur in de richting van Logistiek of ICT;
Minimaal 3 jaar ervaring in het designen, het ontwikkelen en het implementeren van integratie-oplossingen;
Kennis van- en ervaring met Webmethods als integratieplatform;
Begrip van diverse communicatieprotocollen, zoals http(S), FTP, SMTP, AS2, SOAP;
Kennis van diverse integratie(architectuur) begrippen als B2B, EAI, SOA, and ESB (plus)
Sterke communicatie vaardigheden, in zowel Nederlands als in Engels;
Resultaatgerichte werkmentaliteit en goede organisatorische vaardigheden;
Een hoge van van analytische vaardigheid, je denkt procesmatig en wordt uitgedaagd door complexe problemen.

Offer

Naast de inhoudelijke uitdaging in een internationale-, snelgroeiende- en ambitieuze organisatie zijn de arbeidsvoorwaarden voor deze rol eveneens interessant.
Een vast salaris tussen de €45.000,- en €70.000,- per jaar;
Bonuscomponent;
28 vakantiedagen;
Contract voor onbepaalde tijd;
Nette reiskostenvergoeding.

More information

Steven Trienen
M: +31628309343
E: Steven.trienen@sterken.com