Introductie

Dynapps is door Odoo verkozen tot de nummer 1 implementatie partner wereldwijd. Dynapps adviseert en begeleidt diverse bedrijven bij het inzetten van slimme ERP-software. Als platform werken zij met Odoo. Dit is een open source ERP-systeem. Het is veilig, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. De organisatie focust zich zowel op de Belgische als de Nederlandse markt. In Nederland zijn ze gevestigd in Oisterwijk en Cappelle aan den Ijssel.

Als ERP Consultant begeleid jij volledige implementaties van het Odoo ERP platform. Wil jij deel uitmaken van deze snel groeiende organisatie en ERP-projecten uitvoeren bij interessante klanten?


Organisatie

Dynapps is de implementatie partner voor het ERP-pakket Odoo in diverse landen. Odoo is een klantvriendelijke totaaloplossing voor onder andere ERP, CRM, MRP, project management, HR, event-organisatie etc. Deze oplossing is een groot deel van de markt aan het veroveren.

Dynapps is inmiddels diverse jaren actief op de ERP markt en heeft een prachtige klantenportefeuille. De organisatie heeft een platte structuur zonder managementlagen. Eigen initiatief van de medewerkers wordt gewaardeerd.

De cultuur is informeel, positief opbouwend, er is ruimte om fouten te maken en afspraak = afspraak. Dynapps biedt een interessante leeromgeving met veel ruimte en vrijheid. Vanwege de grote vraag in de markt naar Odoo is Dynapps aan het groeien en op zoek naar consultants.

Functie

Als ERP Finance consultant binnen Dynapps ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van de financiële processen door middel van het ERP systeem Odoo. Primair ligt de focus op de implementatie van Odoo bij klanten.

Als ERP Finance Consultant krijg je de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten binnen verschillende sectoren.

Een traject start met het in kaart brengen van de klantwensen, het (positief) kritisch kijken naar de vraagstelling van de klant en het adviseren van de klant. Dit doe je onder andere door in gesprek te gaan met diverse stakeholders, het uitzetten van enquêtes en door gebruik te maken van workshops.

Vanuit deze inzichten wordt er gewerkt aan een succesvolle implementatie en inrichting van het systeem. Bij specifieke klantbehoeftes schakel je met de developers om dit te realiseren, Je kijkt of er aan de behoefte is voldaan door de omgeving functioneel te testen en je begeleid de klant door het veranderproces heen door middel van trainingssessies, documentatie en heldere workflows.

Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van consulting, projectmanagement en implementatie. Meestal werk je met een collega samen bij een klant op locatie.

Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan als consultant, functioneel beheer of proces optimalisatie en heb je gewerkt met ERP systemen. Een groot deel van je werk bestaat uit communicatie met de opdrachtgever, onze interne organisatie en softwareontwikkelaars.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie, beschik je over de volgende kenmerken:

 • Ervaring met ERP-implementaties, optimalisatie van bedrijfsprocessen of functioneel beheer;
 • Sterke IT-affiniteit en ervaring met het vertalen van klantwensen naar IT-ontwikkeling;
 • Zelfsturend;
 • Sterk analytisch; plezier hebben in het uitzoeken en oplossen van problemen;
 • Sterke communicatieve eigenschappen, klantvriendelijk;
 • Ervaring op het gebied van finance.

Aanbod

 • Salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mobiliteitsvergoeding van €850,- per maand;
 • Flexibele werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng;
 • 25 vakantiedagen;
 • Bonusregeling;
 • Goede pensioenregeling;
 • Training / opleidingsmogelijkheden;
 • Hybride werken;
 • Informeel en professioneel team.

Sollicitatie

Bob van Vugt M: +31 681 958 613 T: +31 88 044 2000