Sterksen Talent Development

De recruitment branche blijft continu veranderen en vernieuwen. Het is dan ook belangrijk om de kennis van onze recruiters up to date te houden! Binnen Sterksen hebben we daarom het Sterksen Talent Development Programme vormgegeven.

Dit begint natuurlijk al bij de onboarding van onze nieuwe collega’s: hoe krijgen we hen zo snel mogelijk up and running met de juiste kennis van de IT arbeidsmarkt, maar ook ons ATS systeem en de bedrijfsstructuur van Sterksen? Hiervoor hebben we een intensief inwerk programma voor de eerste weken als Sterksen recruiter.

Daarna houdt de ontwikkeling natuurlijk niet op. Elk kwartaal wordt er bij Sterksen een zogeheten trainingscarrousel georganiseerd. Dit is een dag met verschillende trainingen en kennissessies waar onze collega’s zich voor kunnen opgeven (ongeacht of je junior, medior of senior bent). Denk bijvoorbeeld aan trainingen Commerciële Vaardigheden of Data Analytics. Door elk kwartaal verschillende trainingen aan te bieden, krijgen al onze recruiters de handvaten om goed aan de slag te kunnen gaan. Dit is niet alleen belangrijk voor onze collega’s zelf, maar ook voor bijvoorbeeld onze RPO opdrachtgevers bij wie zij soms in-house het recruitment proces oppakken.

Ten slotte bieden we onze team leads of lead recruiters ook de juiste trainingen aan die bij hen passen. Zo hebben zij Persoonlijke Effectiviteit sessies, voor een persoonlijk ontwikkelplan, maar ook trainingen in Leiding Geven en Presenteren.

Ben je benieuwd naar ons volledige Talent Development Programme? Download dan de onepager hierover via onderstaande button. Interesse om ook bij een werkgever te werken waar je alle kans krijgt om te ontwikkelen? Bekijk dan de interne vacatures van Sterksen.

Sterksen maakt sinds kort gebruik van de SLIM-regeling van het Ministerie van SZW. Deze regeling stimuleert een leerrijke werkomgeving binnen bedrijven. Door deel te nemen in SLIM zorgt Sterksen ervoor dat de medewerkers duurzamer inzetbaar worden en daarmee onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn.