Sterksen jubileumboekje 15 jarig bestaan

Recruitment to the Next. Een tijdreis van 2002 naar 2032.

Sterksen bestaat dit jaar 15 jaar!
Wat is de tijd snel gegaan. We leven in een totaal andere wereld, die gedomineerd wordt door de digitale transformatie. En dankzij de schier onbegrensde mogelijkheden van data, artificial intelligence, augmented reality en social listening gaan die ontwikkelingen de komende jaren alleen maar sneller. In die wondere wereld zijn wij in staat geweest om te groeien en langdurige relaties op te bouwen met mooie organisaties, die op hun beurt ook het hoofd bieden aan de uitdagingen van het ondernemerschap in een sterk veranderende economie en maatschappij.

15 Jaar geleden. Waar stonden we toen? Waar staan we nu en hoe ziet de wereld eruit over 15 jaar, in 2032? We vroegen het aan een aantal klanten en relaties. Zij gaven hun visie vanuit hun vakgebied op het belang van goed werkgeverschap, de kracht van samenwerken en de noodzaak om talent voortdurend te ontwikkelen. Alle verhalen laten heel duidelijk een verschuiving zien. Door de digitale en online mogelijkheden en de tools die ons ter beschikking staan. En door de combinatie van technologie, data en persoonlijke benadering. Altijd vanuit een visie op een duurzame toekomst, waarin de mens centraal staat.

Waar staat Sterksen over 15 jaar? We hebben geen glazen bol waarin we de toekomst kunnen zien. Maar één ding is zeker: verandering is de enige constante. Het gaat om de flexibiliteit en veerkracht om mee te bewegen met de ontwikkelingen en ons daarop aan te passen. Dank aan allen, die een bijdrage hebben geleverd aan de totstandkoming van dit tijdsdocument.

Het jubileum boekje wordt verspreid onder onze relaties. In downloadbaar pdf formaat kunt u het inzien via de download knop rechts boven aan deze pagina.
Veel leesplezier !

Het team van Sterksen