IT Recruitment – Onepager

Er zijn een heleboel IT recruitment bureaus actief. Elk willen ze het snelste de beste kandidaten leveren voor verschillende IT vacatures. Maar wat maakt Sterksen anders dan de rest van dergelijke bureaus? Verschillende redenen!

Allereerst leiden we bij Sterksen onze recruiters op volgens een uitgebreid en verdiepend Talent Development programma. Daarnaast bieden we, naast ‘reguliere’ werving en selectie, ook de expertise voor bijvoorbeeld grootschalige sourcing projecten of Executive Search.

En natuurlijk zijn wij transparant in onze werkwijze, werken we aan de hand van uitgebreide arbeidsmarktanalyses en staan we altijd voor onze opdrachtgevers klaar.

In de hieronder te downloaden onepager vind je meer over de IT recruitment tak binnen Sterksen. Het is na meer dan 20 jaar ervaring in de IT recruitment branche natuurlijk niet mogelijk om onze hele visie op één A4 kwijt te kunnen. Wil je nog meer informatie over Sterksen en onze dienstverlening? Neem dan contact op Julianne Maas, via e-mail of bel naar +316 42 34 45 80.