Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
+31 88 04 42 000

IT Labour Market Monitor 2019

Hierbij presenteren we de vijfde editie van de IT Labour Market Monitor. Hét rapport waarin we je op de hoogte brengen van alle belangrijke trends en ontwikkelingen op de IT arbeidsmarkt. Ook dit jaar hebben we in samenwerking met de Intelligence Group het jaarrapport opgesteld.

Net als eerder geeft deze editie je nieuwe inzichten in feiten en cijfers, marktconcurrentie en wat de werknemer drijft bij het kiezen van een nieuwe werkgever. We zien onder andere dat de IT arbeidsmarkt een uitdaging blijft door schaarste. Doordat de markt snel veranderd, zien we ook een verschuiving in de inhoud van vacatures, de belangrijkste arbeidsvoorwaarden en de vraag naar specifieke skills. Ben je recruiter, IT’er of werkgever, dan is dit rapport interessant voor jou.

Vorig jaar is het rapport maar liefst honderden keren gedownload en heeft duizenden lezers bereikt! We hopen dat je veel plezier beleeft aan het lezen van dit rapport en dat het je helpt om je strategie beter vorm te geven.

We hebben geprobeerd dit rapport zo compact mogelijk en gemakkelijk leesbaar te houden. Als gevolg hiervan is het niet mogelijk om alle onbewerkte gegevens weer te geven. Dus, als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Download de IT Labour Market Monitor via de blauwe button (rechts boven) op deze pagina.

EVENT
In de eerste week van september 2019 organiseren we een event. Hierbij nodigen we interessante sprekers uit die uitgebreid toelichting zullen geven op het rapport.

Nadere informatie volgt snel op deze pagina. Hou deze dus in de gaten! Wil je op de hoogte worden gehouden over het event? Volg onze Facebook pagina of stuur een mailtje naar marketing@sterksen.com.

 

Download this file
×

Download whitepaper

Om deze whitepaper te kunnen downloaden, dient u onderstaande gegevens in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.