Voor het 4e jaar op rij FD Gazellen

Wij zijn voor het 4de jaar op een rij, een FD Gazellen (categorie middelgroot, omzet €2 tot €30 miljoen). En daar zijn we heel trots op!

In 2018 worden de FD Gazellen voor de 15e keer uitgereikt. Het Financiële Dagblad reikt dan de Awards uit, aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. De FD Gazellen worden opgedeeld naar omzetgrootte en provincie. De snelste groeier binnen elke categorie (klein, middel en groot) wint de Gouden Gazellen Award.

Bedrijven die een FD gazellen zijn, kenmerken zicht door een uitzonderlijke groei over de laatste drie jaar (ten minste 20%). Verder zijn deze ze financieel solide en winstgevend.

Wij zijn erg trots op deze erkenning. Door de investering in nieuwe recruitment consultants, onze interne opleidingen en innovatie van onze dienstverlening is het gelukt om ook dit jaar een sterke en tevens duurzame groei te realiseren in een zeer competitieve markt. Hierbij hebben we onze hoge kwaliteitsstandaarden behouden.

Over Sterksen:

Sterksen werkt sinds 2002 aan innovatieve recruitment-dienstverlening en is marktleider binnen de IT & Technology-recruitment, gespecialiseerde RPO-dienstverlening en het bemiddelen van interim recruiters en interim IT professionals. Vanuit onze kantoren in Breda en Utrecht bewerken wij zowel de Nederlandse als de internationale markt, met een focus op noordwest Europa. In 2015 heeft Sterksen ruim 500 vacatures vervuld binnen IT & Technology, in 2016 ruim 850 en in 2017 ruim 1100.

Sterksen is een Top 250 Groeibedrijf 2018.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen.